Mainos
Mainos

Meklari: Tämä yhtiö on uusi Nokia

Meklarin mielestä vaikeuksissa rypevä mediayhtiö Sanoma on tällä hetkellä Suomen uusi Nokia.

– Sijoittajan näkökulmasta Sanoma on tällä hetkellä uusi Nokia. Eli ongelmat jatkuvat ja tulevaisuus on epävarma. Sanoma on tällä hetkellä pohjalukemissa kurssihistoriaan nähden, kun katsotaan viisi vuotta taaksepäin. Myös tulevaisuus on arvoitus, osakevälittäjä Nordnetin Suomen meklari Jukka Oksaharju kertoo MTV3 Uutisille.

Sanoman osake on laskenut viidessä vuodessa liki 60 prosenttia, kun samaan aikaan matkapuhelinvalmistaja Nokian osake on laskenut yli 80 prosenttia. Tänään iltapäivällä kello 14 aikoihin Sanoman osakkeella käytiin kauppaa 5,5 eurolla.

Sanoman tänään julkistama huhti-kesäkuun tulos ennen veroja putosi 26 miljoonaan euroon vuoden takaisesta 80 miljoonasta eurosta. Myös liikevaihto pieneni.

Heikennys tulee kuluttajamediasta, jossa mainosmyynti laski 11 prosenttia. Pudotus oli erityisen rajua Hollannissa, jossa miinusta tuli 16 prosenttia. Myös levikkitulot laskivat.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme