Mainos
Mainos

MeritaNordbanken nimitti johdon

Vuoden alusta aloittava MeritaNordbanken on nimittänyt konsernille johdon ja vahvistanut pankille organisaation. Konsernijohtoon kuuluu konsernijohtajan lisäksi kymmenen henkilöä. Näistä viisi tulee Nordbankenista ja viisi Meritasta.

Konsernin toiminta jakaantuu viiteen liiketoimintayksikköön: vähittäispankkitoimintaan, tuotteisiin ja markkinointiin, tuki- ja palvelutoimintoihin, varallisuuden hoitoon sekä suuryrityksiin.

MeritaNordbakenin konsernijohtoon on valittu konsernijohtaja Hans Dalborg Nordbankenista sekä varatoimitusjohtajat Carl-Johan Granvik Meritasta, Karl-Olof Hammarkvist ja Sven-Åke Johansson Nordbankenista, Kalevi Kontinen ja Jussi Laitinen Meritasta, Arne Liljedahl ja Lars G. Nordström Nordbankenista, Markku Pohjola ja Pertti Voutilainen Meritasta sekä Claes Östberg Nordbankenista.

Aiemmin on jo ilmoitettu, että Meritan toimitusjohtajasta Vesa Vainiosta tulee MeritaNordbankenin hallituksen puheenjohtaja. Hän hoitaa puheenjohtajuutta vuorotellen Nordbanken Holdingin hallituksen puheenjohtajan Jacob Palmstiernan kanssa.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme