Mainos
Mainos

Metalliteollisuus odottaa kasvua

Metallituote- ja muoviteollisuuden näkymiä arvioidaan kauppa- ja teollisuusministeriön toimialaraporteissa, jotka julkistetaan tänään.

Metallituoteteollisuuden tuotannon odotetaan kasvavan ensi vuonna noin kaksi prosenttia, jos maailmantalouden hidas elpyminen jatkuu. Tänä vuonna tuotanto pysynee viimevuotisella tasolla.

Muoviteollisuudessa puolestaan yritysten omavaraisuus on kehittynyt myönteisesti, vaikka viennin arvo laski viime vuonna lähes kaksi prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna.

Metallituote- ja muoviteollisuuden näkymiä arvioidaan kauppa- ja teollisuusministeriön toimialaraporteissa, jotka on tehty yhteistyössä TE-keskusten, Finnveran ja Tekesin kanssa. Raportiti julkistetaan tänään.

Suomessa metallirakenteiden valmistuksen bruttoarvo oli viime vuonna noin 1,5 miljardia euroa ja muoviteollisuuden tuotannon arvo 2 miljardia euroa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme