Mainos
Mainos

Metsäliiton Slovakian-kaupat hyväksyttiin

Kaupan jälkeen Metsäliitto-konserniin kuuluva pehmopaperiyhtiö Metsä-Tissue arvioi olevansa markkinaykkönen Slovakian lisäksi myös Tshekin pehmopaperimarkkinoilla.

Metsäliitto-konserniin kuuluvan pehmopaperiyhtiön Metsä-Tissuen yrityskauppa Slovakiassa on saanut kilpailuviranomaisten hyväksynnän.

Metsä-Tissue osti alkuvuodesta Slovakian johtavan pehmopaperivalmistajan Tenton. Yhtiö halusi vahvistaa kaupalla asemiaan nopeasti kasvavilla Itä-Euroopan markkinoilla.

Metsä-Tissue arvioi olevansa kaupan jälkeen markkinaykkönen Slovakian lisäksi myös Tshekin pehmopaperimarkkinoilla. Vastaava asema sillä on jo ennestään Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa.

Tenton liikevaihto on noin 90 miljoonaa euroa ja työntekijämäärä 600. Metsä-Tissuen liikevaihto on ollut noin 700 miljoonaa euroa vuodessa, ja työntekijöitä sillä on noin 3000.

Yhtiö odottaa Itä-Euroopan pehmopaperimarkkinoilta myös kovaa kasvua.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme