Mainos
Mainos

Metsäliitto pani Moelvenin myyntiin

Myyntiä Metsäliitto perustelee sillä, että konserni haluaa keskittyä nimen omaan suomalaisten omistajiensa puun jalostamiseen.

Metsäliitto-leiri jatkaa pieniä askeleita toimintansa järjestelyssä. Nyt yhtiö ilmoittaa etsivänsä ostajaa Norjassa ja Ruotsissa toimivalle puutuoteyhtiölleen.

Norjalais-ruotsalainen puutavarayhtiö Moelven ehti olla Metsäliittoleirissä vain viisi vuotta. Moelvenin sahojen ja muun toiminnan uskotaan houkuttavan ostajia.

-Moelven on erittäin hyvässä kunnossa joten toivottavasti löydetään hyvä ja maksukykyinen ostaja siihen, sanoo Metsäliiton toimialajohtaja Ole Salven.

Myyntiä Metsäliitto perustelee sillä, että konserni haluaa keskittyä nimen omaan suomalaisten omistajiensa puun jalostamiseen. Joidenkin arvioiden mukaan myynnistä voisi saada parisensataa miljoonaa euroa. Kaupan toivotaan toteutuvan parin kuukauden sisään.

M-realin odotetaan kertovan toimialajärjestelyistään syksyn kuluessa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme