Mainos
Mainos

Metso vähentää henkilöstöään Valkeakoskella ja Jämsänkoskella

Konepajajätti Metso on saanut päätökseen Valkeakosken-yksikköään ja siihen kuuluvaa Jämsänkosken-huoltopistettä koskeneet yhteistoimintaneuvottelut. Syyskuun lopussa käynnistetyn neuvotteluprosessin tuloksena toimipaikoista vähennetään yhteensä 11 vakinaisessa työsuhteessa olevaa henkilöä, joista osa siirtyy eläkejärjestelyiden piiriin.

Vähennykset toteutetaan syksyyn 2010 mennessä. Vähennysilmoitus koski yhteensä 17 henkilöä.

Kuidut-liiketoimintalinjan Ruotsin-yksiköissä samaan aikaan käynnistetyt yt-neuvottelut jatkuvat edelleen. Toimenpiteet ovat osa liiketoimintalinjan toiminnan ja kustannusrakenteen tehostamishanketta, jolla parannetaan kilpailukykyä muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

Metson Paperit- ja Kuidut-liiketoimintalinjoihin kuuluva toimipaikka Valkeakoskella on erikoistunut massankäsittely-, kierrätyskuitu- ja mekaanisen massanvalmistuksen laitteisiin ja niihin liittyviin huolto- ja asiantuntijapalveluihin. Jämsänkoskella sijaitsee huoltopalveluihin kuuluva huoltopiste.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme