Mainos
Mainos

Metson Eloranta katsoo luottavaisesti paperikonemarkkinoille

Metson paperikoneryhmän eli Metso Paperin myyntiä tukee olemassa olevien koneiden uudistukset ja huolto.

Konepaja- ja teknologiayhtiö Metson toimitusjohtaja Jorma Eloranta luonnehtii paperikonemarkkinoita tyydyttäväksi, vaikka uusien paperikoneiden kauppa ei nyt käy samalla vauhdilla kuin kaivoksille menevien laitteiden myynti.

Kivenmurskainten ja kaivosteollisuuden laitteiden myyntiä vauhdittaa metallien hintojen kallistuminen. Muiden kaivosteollisuuden laitetoimittajien tavoin Metsolla on jopa pulaa tuotantokapasiteetista ja työvoimasta.

Elorannan mukaan tilannetta tasoittaa, että myös asiakkailla on pula ammattitaitoisesta työvoimasta ja hankkeita toteutetaan pidemmän ajan kuluessa.

Metson paperikoneryhmän eli Metso Paperin myyntiä tukee olemassa olevien koneiden uudistukset ja huolto. Metso Paperin 1,7 miljardin liikevaihdosta uudet koneet, koneiden uudistukset ja huolto tuovat kukin noin kolmanneksen. Noin 1,7 miljardin myyntiin yltää myös kaivosteollisuuden laitteita valmistava Metso Minerals.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme