Mainos
Mainos

MTV ja mediajätti Bonnier yhteistyöhön

MTV ja ruotsalainen viestintäjätti Bonnier aloittavat yhteistyön uuden median saralla. Tänään solmitun yhteistyösopimuksen mukaan MTV käynnistää internet-kotisivuillaan lukuisia Bonnierin kehittämiä palveluja.

Tänään on avattu myös mm. lapsille suunnattu peli- ja harrastuskeskus Lasten Tivoli. Bonnier puolestaan hyödyntää MTV:n osaamista sponsoroiduista sivuista sekä kolmiuloitteisesta internet-maailmasta.

Kauppiaille uusi verkkokauppasovellus

MTV3 Internet ja Posti julkistivat uuden sovelluksen internet-kaupankäyntiin. Järjestely kattaa kaupankäynnin vaiheet tilausten vastaanottamisesta kuljetusten ja maksuliikenteen hoitamiseen.

-Sähköinen kaupankäynti ei ole vielä kovin vilkasta, mutta se yleistyy tulevaisuudessa. Olemme rakentaneet infrastruktuuria, jolla voidaan hallita suuria tilaus- ja toimitusmääriä, johtaja Aatto J. Repo Postista kertoo.

Repo katsoo, että uusi verkkokaupparatkaisu soveltuu niin kotimaisten kauppiaiden kuin Suomen markkinoille pyrkivien ulkomaisten yritysten käyttöön. Markkinointi hoituu joko MTV3:n internet-sivuilla tai niihin linkitetyillä kauppiaan omilla kotisivuilla. Tilaukset välitetään MTV3:sta Postiin, joka toimittaa tuotteet asiakkaille.

Sovellus mahdollistaa myös tuotteiden maksamisen internetissä pankkien tarjoamien mahdollisuuksien avulla.
(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme