Mainos
Mainos

MTV Media aloittaa yt-neuvottelut

MTV Media aloittaa yt-neuvottelut henkilöstön tilapäisestä lomauttamisesta ja rakenteellisista uudistuksista, jotka saattavat johtaa irtisanomisiin. Mahdollisten vähennysten suuruus on enimmillään noin 30 henkilötyövuotta.

Ensi vuodelle ajoittuva enintään 30 päivän lomautusuhka koskee MTV Median koko henkilöstöä. Yt-neuvottelujen taustalla on ennakoitua pidemmäksi osoittautunut taloudellinen taantuma ja siihen liittyvä tarve sopeuttaa kustannusrakennetta.

– Mediamaailmassa eletään nyt haastavia mutta kiinnostavia aikoja. Meidän täytyy yrityksenä uudistaa toimintaamme vastaamaan muuttuneeseen markkinatilanteeseen. On selvää, että tässä kilpailussa pärjäävät ne, jotka ymmärtävät parhaiten muuttuvia mediankulutustottumuksia, MTV Median toimitusjohtaja Heikki Rotko toteaa.

Mahdolliset vähennystarpeet kohdistuvat hallinnollisiin tehtäviin, uutis- ja ajankohtaistoimituksiin sekä sisältöjen hankintaan. Mahdolliset irtisanomiset koskevat Esikuntatoiminnot-, Uutiset ja ajankohtaisohjelmat- sekä Sisällöt-yksiköitä. Uutis- ja ajankohtaisohjelmia pyritään neuvotteluissa uudistamaan suomalaisten mediasisältöjen kulutusta vastaavaksi.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme