Mainos
Mainos

MTV Oy:n yt-neuvottelut päätökseen – yhtiö irtisanoo arvioitua vähemmän

MTV Oy:n huhtikuussa käynnistämät yt-neuvottelut ovat päättyneet. Toimintatavan uudistamisen ja säästötarpeiden vuoksi käynnistettyjen neuvottelujen alkaessa arvioitiin vähennystarpeen olevan noin 30 henkilötyövuotta.

Neuvottelujen seurauksena yhtiöstä irtisanotaan kuitenkin vain viisi työntekijää.  

MTV:n tapaa toimia uudistetaan voimakkaasti. Uudessa entistä suoraviivaisemmassa mallissa tarvitaan uudenlaista tekemistä ja suuri osa irtisanomisista voitiin korvata sillä, että ihmisille pystyttiin tarjoamaan uusia tehtäviä MTV:ssä.

– MTV on yksi yritys, jolla on kaksi selkeää liiketoimintaa. Keskitymme jatkossa mainosrahoitteiseen liiketoimintaan ja kuluttajamaksulliseen liiketoimintaan. Kaikki MTV:n muut yksiköt antavat tukensa näiden kahden liiketoiminnan menestymiselle. Muutos on merkittävä, MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund sanoo. 
 
– Vahvat sisällöt ovat MTV:n kivijalka ja kotimainen sisältö on meille selkeä kilpailuetu kiristyvässä kilpailussa. Kerroimme huhtikuussa satsaavamme merkittävästi kotimaiseen sisältöön ja tuplaavamme kotimaisen viihteen budjettimme. Jatkamme myös vahvasti mainosmyynnin ja uuden MTV Katsomo -palvelun kehittämistä, Nordlund kertoo.

Uutistoiminnasta vastaava Mediahub Helsinki ei kuulunut neuvotteluiden piiriin.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme