Mainos
Mainos

Myönnettyjen rakennuslupien määrä väheni

Myönnettyjen uusien rakennuslupien määrä väheni helmi-huhtikuussa, kertoo Tilastokeskus. Lupia myönnettiin 10,3 miljoonalle kuutiometrille, mikä on 3,6 prosenttia vähemmän kuin vuotta aiemmin.


Liike- ja toimistorakentamiseen myönnetty kuutiomäärä kasvoi edelleen merkittävästi, osittain muutaman kauppakeskushankkeen takia. Asuinrakentamiseen myönnetty kuutiometrimäärä kasvoi alle prosentin vuodentakaisesta.

Talotyypeittäin tarkasteltuna asuinkerrostaloille myönnetyissä rakennusluvissa kasvua oli 8,5 prosenttia. Samaan aikaan rivi- ja ketjutaloille myönnetty kuutiometrimäärä väheni noin neljänneksellä ja erillisten pientalojen kuutiometrimäärä lähes viidellä prosentilla.


Rakennuslupia myönnettiin helmi-huhtikuussa kaikkiaan vajaalle 12 000 asunnolle.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot