Mainos
Mainos

NCC Puolimatkan tulos koheni

NCC Puolimatkan tulos pieneni 12 miljoonaan NCC Puolimatka -konsernin tulos rahoituserien jälkeen jäi viime vuonna 12 miljoonaan markkaan, kun se vuotta aiemmin oli 17 miljoonaa markkaa. Liikevaihto kasvoi 2 miljardista liki 2,5 miljardiin markkaan.

Yhtiön mukaan tulosta rasittivat eniten Sanoma-talon runkourakka ja viennin tappiollisuus. Sen sijaan kiinteistöliiketoiminta sekä suurin osa talonrakennustoiminnasta olivat kannattavia. Parhaan tuloksen tekivät Lounais- ja Pohjois-Suomen alueet sekä pääkaupunkiseudun korjausrakennusyksikkö.

Viennin osuus NCC Puolimatkan liikevaihdosta oli nyt 141 miljoonaa markkaa eli 6 prosenttia, prosenttiyksikön vähemmän kuin vuotta aiemmin. Tänä vuonna toiminnan lähtökohdat ovat NCC Puolimatkan mukaan oleellisesti paremmat kuin vuotta aiemmin, sillä tilauskanta oli vuodenvaihteessa yli 400 miljoonaa suurempi kuin vuotta aiemmin. NCC Puolimatka kuuluu ruotsalaiseen NCC-konserniin.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme