Mainos
Mainos

Neste myi Exelin

Neste myy urheiluvälineitä ja teollisia profiileja valmistavan Exelin liiketoiminnan kehitysyhtiö Sponsorille. Exelin liikevaihto on noin 140 miljoonaa.

Exelin tuotantolaitokset sijaitsevat Mäntyharjulla ja Kiihtelysvaarassa. Niiden koko henkilöstö, 213 ihmistä, siirtyvät vanhoina työntekijäinä uuden omistajan palvelukseen. Neste perustelee myyntiä päätöksellään keskittyä kemian alalla metsäteollisuuden liimahartseihin ja teollisuuden pintakäsittelyaineisiin.

Exel on maailman johtavia maastohiihtosauvojen, purjelautamastojen ja salibandymailojen valmistaja. Lisäksi yhtiö on yksi Euroopan suurimmista laminaattien valmistajista suksi- ja jääkiekkomailateollisuudelle.

Sponsor taas katsoo Exelin sopivan hyvin liiketoimintaansa. Myös Sponsorin aiempien tytäryhtiöiden Suunnon ja Saunatecin strategia perustuu kapean merkkituotealueen kansainväliseen hallintaan.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme