Mainos
Mainos

Neste Oilista ulos yli 200 työntekijää

Neste Oil vähentää yhteensä 203 työntekijää, joista noin puolet lähtee yhtiöstä vapaaehtoisin eläkejärjestelyin.

Henkilöstövähennykset kohdistuvat lähinnä konsernin tukitoimintoihin ja öljytuotteet-liiketoimintaan. Tukitoiminnoissa valtaosa vähennyksistä tapahtuu tämän ja ensi vuoden aikana, öljytuotteissa osin vielä vuonna 2016.

Neste Oil aikoo yhdistää Porvoon ja Naantalin jalostamojen toiminnot ja sulkea joitain tuotantoyksikköjä. Porvoossa ja Naantalissa tehdään yhteensä yli 250 miljoonan investoinnit kasvuun ja tuotannon optimointiin.  
Yt-neuvottelut koskivat yhteensä 2 500:aa henkeä, ja niiden alkaessa vähennystarpeeksi arvioitiin 250. Neste Oililla on nyt noin 5 000 työntekijää, joista noin 3 500 Suomessa.  

Yhtiö kertoi lokakuussa alkaneiden yt-neuvottelujen tuloksesta tänään.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot