Mainos
Mainos

New Yorkin pörssi suljettiin iskujen vuoksi

New Yorkin pörssin kaupankäynti on keskeytetty terrori-iskujen vuoksi. - Aloitamme kaupankäynnin heti, kun se vain on olosuhteisiin nähden mahdollista, kertoo pörssin edustaja.

New Yorkin World Trade Centeriin tehty terrori-isku heijastui Yhdysvaltain ja kansainvälisille arvopaperimarkkinoille kurssilaskuna. Terroriteon synnyttämä epävarmuus taittoi osakekurssien aiemmin päivällä orastaneen nousun.

Lontoon FTSE Eurotop 100 -indeksi laski iskun jälkeen Suomen aikaa viideltä noin 2568 piteeseen eli 3,4 prosenttia alemmaksi kuin maanantaina. XETRA DAX -indeksi laski 9,0 prosenttia 4260 pisteen tasolle ja CAC 40 -indeksi b 4,8 prosenttia 4169 pisteen tasolle. Raakaöljyn hinta nousi Lontoossa iskun jälkeen 1-2 dollaria. Pohjanmeren Brent-laadun noteeraus nousi 29,20 dollariin tynnyriltä eli 1,75 dollaria, mutta laski sen jälkeen 28,40 dollarin tasolle.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme