Mainos
Mainos

New Yorkin pörssin datalinjat vaurioituneet pahasti

World Trade Centerin terrorihyökkäys vahingoitti New Yorkin pörssin ja muiden Etelä-Manhattanilla toimivien yritysten tietoliikenneyhteyksiä vakavasti.

Verizon, Cingular Wireless ja muut teleyhtiöt korjaavat kuumeisesti linjoja, mutta tehtävää kuvataan valtavaksi. Varsinaiselle puhelinliikenteelle tiistainen terrori-isku ei aiheuttanut suuria vaurioita.

Verizon välitti eilen New Yorkissa 340 miljoonaa puhelua, mikä on kaksinkertainen määrä normaaliin verrattuna. WTC:n sortuminen vahingoitti Verizonin puhelinkeskusta Etelä-Manhattanilla.

Lisäksi sammutustöissä käytetty vesi on vahingoittanut kaapeleita laajalla alueella. Kaapelivaurioiden korjaaminen raunioituneella alueella on vaikein työ.

New Yorkin pörssi on edelleen kiinni tänään, eikä huomisen aukiolosta ole varmuutta. Pörssiä ja alueen muita yrityksiä palvelee 3 miljoonaa Verizonin datalinjaa ja 200 000 puhelinlinjaa.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme