Mainos
Mainos

New Yorkin yritykset auttavat tarjoamalla toimistotilaa

New Yorkin liike-elämä on ojentanut auttavan kätensä terrorihyökkäyksestä kärsiville yrityksille lahjoittamalla niille tilapäistä toimistotilaa. Monet suuryritykset ovat myös lahjoittaneet suuria summia avustusrahastoihin.

WTC:n tuho vaikuttaa noin 14 000 yrityksen toimintaan, sillä myös WTC:n lähiympäristö Manhattanin eteläkärjessä on kärsinyt suuria vaurioita. Muualla Manhattanilla toimivat yritykset tarjoavat nyt omia tilojaan, jotta Etelä-Manhattanilla toimivat yritykset voisivat edes jotenkin hoitaa toimintojaan.

Terrorihyökkäysten rakennuksille aiheuttamien välittömien tuhojen ohella Etelä-Manhattanin tietoliikenneyhteydet ovat vaurioituneet pahasti. Julkinen liikenne on myös poikki, mikä tekee työntekijöille mahdottomaksi päästä omille työpaikoilleen.

Tavallisesti New Yorkin kiinteistömarkkinoilla vallitsee armoton ahneus. Kaupungin toimistovuokrat kuuluvat maailman kalleimpiin.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme