Mainos
Mainos

Niskanen tyrmää laajennusesitykset

UPM-Kymmenen hallituksen puheenjohtaja vuorineuvos Yrjö Niskanen tyrmää Helsingin kauppakorkeakoulun professorin Heikki Urmaksen esitykset metsäteollisuuden suurinvestoinneista Suomeen. -Metsät eivät riitä. Vain pienille nykyisten koneiden tehostamisinvestoinneille on tilaa, Niskanen sanoo Valkeakosken Sanomien juhlanumeron haastattelussa.

Vain puun jatkojalostukseen on Niskasen mielestä mahdollista luoda uusia pieniä yrityksiä. Niskanen ottaa kantaa myös henkilöstö- ja tasausrahastoihin. Hänen mielestään ne eivät ole nykypäivää. Hän kannattaa tulospalkkioita ja katsoo, että ihmiset osaavat sijoittaa rahansa paremmin kuin rahastot.

Euroopan valuuttajärjestelmän vuorineuvos uskoo helpottavan suomalaisten yhtiöiden toimintaa, kun valuuttariskeistä päästään lähes kokonaan eroon. Suomalaisen metsäteollisuudenkaan ei tarvitse Emua pelätä, sillä ala on teknisesti riittävän hyvässä kunnossa.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme