Mainos
Mainos

Nokia ja Windows kiinnostuneet RIM:n ostamisesta

Matkapuhelinvalmistaja Research in Motionin (RIM) ostaminen on alkanut houkuttaa Nokiaa ja Windowsia. Asiasta kertoi tänään ensimmäisenä Wall Street Journal. Lehden mukaan Microsoft ja Nokia ovat viime kuukausina pohtineet yhteistarjousta RIM:stä. Neuvottelujen tämänhetkisestä tilanteesta ei ole tietoa.

BlackBerry-puhelimistaan tunnetun RIM:n markkina-arvo on pudonnut alimmalle tasolleen vuosiin sen jälkeen, kun yhtiön kolmannen neljänneksen tulos osoittautui surkeaksi. Yhtiö on menettänyt asemiaan Yhdysvaltojen älypuhelinmarkkinoilla.

Uutistoimisto Bloombergin mukaan tieto Nokian ja Windowsin kiinnostuksesta nostatti oitis RIM:n osakekurssia Saksan pörssissä.

Aiemmin tänään Reuters kertoi myös Amazonin osoittaneen mielenkiintoa RIM:iä kohtaan, mutta neuvottelut yhtiöiden välillä eivät ole toistaiseksi johtaneet lopputulokseen.

(MTV3 - STT - Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme