Mainos
Mainos

Nokia järjestelee tukitoimintojaan

Nokia on ilmoittanut järjestelevänsä tukitoimintonsa uuden Nokia Siemens Networks -verkkoyhtiön eriyttämisen vuoksi. Yhtiön mukaan järjestelyllä ei ole vaikutusta henkilöstön kokonaismäärään.

Verkkoyhtiölle perustettavien omien tukitoimintojen henkilöstömäärän odotetaan olevan arviolta kaksi tuhatta. Nokia on aloittamassa niiden henkilöiden valinnat, jotka siirtyvät Nokia Siemensin tukitoimintoihin.

Järjestelyn seurauksena Nokialla on omat tukitoimintonsa ja verkkoyhtiöllä omansa. Tällä hetkellä Nokian keskitetyt tukitoiminnot palvelevat konsernin kaikkia neljää liiketoimintaryhmää. Tukitoimintoja ovat muun muassa tietohallinto, henkilöstöasiat, hankinnat, tutkimuskeskus ja konserniviestintä.

Tukitoimintojen järjestelyjen on määrä toteutua marraskuun alkuun mennessä. Nokia Siemensin on tarkoitus aloittaa toimintansa vuodenvaihteessa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme