Mainos
Mainos

Nokia kertoi uudesta strategiastaan

Nokia on kertonut strategiastaan verkkolaitteita valmistavana yhtiönä. 

Nokia kertoo tiedotteessaan, että sen strategia perustuu verkkotoimintoihin, Here-karttapalveluihin ja teknologialiiketoiminnoihin.

Verkkoliiketoiminnoissaan Nokia kertoo sijoittavansa innovatiivisiin tuotteisiin ja palveluihin, joita operaattorit tarvitsevat käsitelläkseen kasvavaa langattoman dataliikenteen määrää. Investoinneissa yhtiö keskittyy langattomaan laajakaistaan ja siihen liittyviin palveluihin sekä uuden sukupolven verkkoteknologioihin.

Nokia kertoo myös kehittävänsä entisestään sijaintipalveluidensa pilvipalvelua. Lisäksi se laajentaa patenttilisensiointiohjelmaansa ja kehittää uusia teknologioita.

Nokia kertoi aamulla, että se on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajaksi Rajeev Surin. Samalla yhtiö kertoi optimointiohjelmastaan, johon sisältyy muun muassa ylimääräisten osinkojen maksaminen.

Murroksen keskellä oleva Nokia julkistaa alkuvuoden tuloslukunsa aamukahdeksalta.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot