Mainos
Mainos

Nokia laajentaa GSM-verkkoa Kiinassa

Nokia on allekirjoittanut sopimuksen kiinalaisen matkapuhelinoperaattorin Beijing Mobile Communications Co:n (MCC) kanssa Beijing Mcc:n aksitaajuisen GSM-verkon laajentamisesta. Sopimuksen arvo on yli 100 miljoonaa dollaria.

Nokia toimittaa Beijing MCC:lle verkkolaitteita, mukaan lukien matkapuhelinverkon keskuksia, tukiasemia ja tukiasemaohjaimia. Sopimukseen kuuluu lisäksi verkon toteutukseen, projektinhallintaan, radioverkon suunnitteluun ja optimointiin, koulutukseen ja asiakastukeen liittyviä asiakaspalveluja.

Nyt allekirjoitettu sopimus on kahdeksas verkkolaajennus, jonka Nokia toimittaa Beijing MCC:lle. Yhtiöt ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 1994 asti.

Kiinassa on yli 100 miljoonaa matkapuhelintilaajaa. Nokialla on Kiinassa yli 20 myyntitoimistoa ja seitsemän yhteisyritystä sekä tuotekehitysyksikkö. Henkilöstömäärä on yli 5 500.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme