Mainos
Mainos

Nokia painoi pörssin pieneen laskuun

Helsingin pörssissä on tänään eletty Nokia-uutisten jälkeisen välipäivän tunnelmissa.

Nokian kurssi teki pienen korjausliikkeen alaspäin ja halpeni 1,4 prosenttia 28,39 euroon. Se painoi myös Hex-indeksin 1,1 prosentin laskuun, jolla päätöslukemaksi tuli 8667,13 pistettä. Portfolioindeksi tippui 0,72 prosenttia ja vaihtoa kertyi päiväkaupan aikana noin 710 miljoonaa euroa.

Keskeisistä toimialoista metsäyhtiöiden kurssit olivat pienessä nousussa. Eniten petrasi noin kahdeksan prosenttia 8,60 euroon kallistunut Metsä Tissue. Muita nousijoita olivat mm. Finvest, Polar ja Nokian Renkaat, jota nostivat huhut Venäjälle kaavaillusta talvirengaspakosta. Nokian Renkaita myös vaihtui melko vilkkaasti.

Laskijoitten listan kärjessä olivat mm. Stonesoft ja Comptel. Metalliyhtiöiden kurssit olivat reilun prosentin ja pankki- ja rahoitussektori lähes kolmen prosentin laskussa, kun sekä Sammon että Pohjolan kurssit tulivat jonkin verran alaspäin.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme