Mainos
Mainos

Nokia palkkaa 300 työntekijää Saloon

Salon rekrytoinneilla ei ole vaikutusta Nokian aiemmin keväällä tekemiin henkilöstövähennyksiin.

Nokia on ilmoittanut palkkaavansa 300 uutta työntekijää Salon kännykkätehtaalle. Syyksi yhtiö ilmoitti älypuhelinten markkinoiden kasvun.

Viestintäpäällikkö Päivyt Tallqvistin mukaan markkinoilla ei ole tapahtunut mitään dramaattista muutosta. Henkilökunnan tarve perustuu vanhoihin ennusteisiin.

Uusien työntekijöiden sopimukset on tarkoitus solmia syksyyn mennessä. Yhtiö pyrkii tekemään yhteistyötä henkilöstön palkkaamisessa muun muassa niiden elektroniikkayritysten kanssa, joilta on yt-neuvottelujen takia vapautumassa työntekijöitä.

Salon matkapuhelintehtaalla työskentelee tälle hetkellä noin 2300 vakituisessa työsuhteessa olevaa työntekijää.

Salon rekrytoinneilla ei ole vaikutusta Nokian aiemmin keväällä tekemiin henkilöstövähennyksiin. Tallqvistin mukaan muun muassa tietohallinnon ja tuotekehityksen henkilöstöä koskeneissa vähennyksissä ollaan jo loppusuoralla.

- Valtaosa on sijoittunut yhtiön sisällä uudelleen ja vajaa sata on ottanut vapaaehtoisen taloudellisen tukipaketin. Irtisanomisuhan alla on enää 35 henkilöä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme