Mainos
Mainos

Nokia pisti organisaatiotaan uusiksi

Nokia remontoi organisaatiotaan ja siirtää johtajia uusiin tehtäviin. Huippuyksikön, korkeamman hintaluokan laitteita ja palveluja varten perustettavan Mobile Solutionsin johtajaksi nousee Anssi Vanjoki. Hän on työskennellyt tähän saakka markkinointiyksikön Marketsin johtajana.

Mary McDowell siirtyy johtamaan matkapuhelinyksikköä Mobile Phonesia konsernin kehitysyksiköstä. Niklas Savander ottaa vastuulleen Vanjoen tehtävät Markets-yksikössä.

Merkittävin lähtijä on matkapuhelinyksikön johtaja Rick Simonson, joka jättää Nokian johtokunnan kesäkuun lopussa.

Nokian toimitusjohtaja Olli-Pekka Kallasvuo on joutunut ankaran arvostelun kohteeksi yhtiön heikentyneen suorituskyvyn vuoksi. Organisaatiouudistus ja johtajien kierrättäminen on mitä ilmeisimmin Kallasvuon vastaus arvosteluun.

-Uusi organisaatiomme on suunniteltu nopeuttamaan toimeenpanoa ja vauhdittamaan innovaatioita sekä lyhyellä että pidemmällä aikavälillä, Kallasvuo perustelee remonttia.

Organisaatiouudistuksessa käydään useita muitakin rajanvetoja ja muutetaan johtajien asemia. Muun muassa Services-yksikkö liitetään Mobile Solutionsiin.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme