Mainos
Mainos

Nokia: Tyytymätön asiakas on aina huolenaihe

Nokia on tiedottanut N8-älypuhelimesta raportoidusta virtaongelmasta. Nokian Markets-yksikön johtajan Niklas Savanderin mukaan osassa N8-puhelimia on raportoitu ongelma, jonka takia laitteen virta katkeaa tai laite ei käynnisty. Myös latausongelmista on raportoitu.

- Olemme tietoisia asiasta tuotetukemme kautta. Olemme paikallistaneet ongelman kokoonpanolinjalle ja ryhtyneet välittömiin toimiin asian korjaamiseksi, Savander toteaa Nokia Conversations -blogissa julkaistulla videolla.

Savanderin mukaan ongelmia on ilmennyt vain pienessä määrässä Nokian toimittamia N8-puhelimia.

- Viallisen puhelimen omistavalle yksittäiselle henkilölle asia on tietenkin merkittävä. Meidän pitää huolehtia, että pieniäkin määriä koskevat viat saadaan korjattua, Savander toteaa.

Savander toteaa suoraan olevansa huolissaan tilanteesta.

- Kaikki Nokian tuotteisiin kohdistuva tyytymättömyys yksittäisiltä kuluttajilta on aina huolenaihe ja meidän täytyy korjata asia. Laajassa mittakaavassa huolta ei kuitenkaan ole, sillä moni on ollut tyytyväinen puhelimeensa, hän kommentoi.

Nokiasta kehotetaan ottamaan mahdollisen ongelman ilmaantuessa yhteyttä takuuhuoltoon.

N8 on ensimmäinen Symbian 3 -käyttöjärjestelmään perustuva puhelin.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme