Mainos
Mainos

Nokia yhteistyöhön Microsoftin kanssa - suomalaiset pysyvät johtokunnassa

Kännykkäjätti Nokia on julkistanut uuden strategiansa. Nokia aloittaa laajan strategisen yhteistyön Microsoftin kanssa. Microsoft ja Nokia alkavat yhdessä kehittää mobiilituotteita.

- Nokia ja Microsoft tekisivät tiivistä yhteistyötä markkinoinnissa ja tekisivät yhteisen tuotekehityssuunnitelman mobiililaitteiden ja -palveluiden tulevan kehityksen linjaamiseksi, kommentoi Nokia tiedotteessaan.

Nokia ottaa Windows Phonen ensisijaiseksi älypuhelinstrategiakseen.

- Nokia tarjoaisi erityisosaamisensa laitesuunnittelussa, kielivaihtoehdoissa ja ohjelmiston paikallisräätälöinnissä sekä auttaisi tuomaan Windows Phonen uusiin hintaluokkiin, markkinasegmentteihin ja uusille maantieteellisille alueille.

Johtokuntaa remontoidaan odotettua vähemmän. Meego-laitteista vastaava Alberto Torres joutuu jättämään Nokian johtokunnan, mutta yhtiön suomalaiset johtokunnan jäsenet säilyttävät paikkansa.

Johtokuntaan tulee neljä uutta jäsentä. Kaikki uudet ovat ulkomaisia. He ovat Colin Giles, Rich Green, Jo Harlow ja Louise Pentland.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme