Mainos
Mainos

Nokialle miljarditilaus Kiinasta

Nokia on saanut 1,4 miljardin markan suuruisen GSM-verkon laajennustilauksen Kiinasta. Nokian tiedotteen mukaan tilaaja on Henan PTA, jonka verkon kapasiteetti kasvaa neljään miljoonaan tilaajaan.

Henan PTA saavutti miljoonan tilaajan rajan viime lokakuussa. Tämän sopimuksen on määrä vastata tilaajamäärän kehitykseen tänä ja ensi vuonna, sanoo johtaja Chu Junguo Henan PTA:sta. Nokian Kiinan alueen johtaja Folke Ahlbäck kertoo, että tänä vuonna lanseerattavia uusia palveluita ovat mm. ennalta maksetut puhelut ja kiinankieliset tekstiviestit.

Sopimuksen ovat allekirjoittaneet Nokian kiinalaiset yhteisyritykset Beijing Nokia Mobile Telecommunications ja Beijing Nokia Hang Xing Telecommunications Systems. Nokia toimittaa Henanille matkapuhelinverkon keskuksia, kotipaikkarekistereitä, tukiasemaohjaimia, tukiasemia sekä verkon suunnitteluun ja ylläpitoon liittyviä asiakaspalveluita. Nokia työllistää Kiinassa noin 3000 ihmistä.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme