Mainos
Mainos

Nokialle miljoonatilaus Kiinasta

Nokia ja Jiangxi Mobile Communicatons Corporation ovat allekirjoittaneet sopimuksen GSM-verkon laajentamisesta Jiangxin maakunnassa Kiinassa. Sopimuksen arvo on noin 70 miljoonaa euroa.

Nokian toimittaman GSM-verkon laajennuksen myötä peittoalue laajenee huomattavasti Jiangxin maakunnassa. Lisäksi Yingtanin kaupunki tulee osaksi Nokian toimittaman verkon peittoaluetta.

Nokian toimitukset sisältävät GSM runko- ja radioverkon sekä verkon hallintaratkaisun. Sopimukseen kuuluvat myös verkon suunnittelu-, käyttöönotto-, projektinhallinta-, sekä optimointipalvelut. Toimitukset on jo aloitettu.

Lisäksi Nokian ja Jiangxi MCC:n välillä allekirjoitettiin aiesopimus pitkän yhteistyön edelleen vahvistamisesta. Nokia on Kiinan johtavia tietoliikennetoimittajia.

Nokialla on Kiinassa yli 20 myyntitoimistoa, kahdeksan yhteisyritystä ja kaksi tuotekehitysyksikköä. Henkilöstömäärä on yli 5 000.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme