Mainos
Mainos

Nokialle yli miljardin markan jatkotilaus Kiinasta

Nokia on saanut runsaan miljardin markan tilauksen Kiinasta. Sopimus koskee Nokian jo aiemmin rakentaman kiinalaisen Zhejiang Mobile Communications -yhtiön GSM 900 -verkon laajennusta. Nokia aloitti yhteistyönsä Zhejiang Mobile Communicationsin kanssa vuonna 1995. Zhejiangin GSM-verkko on sen jälkeen rakennettu kattamaan miljoona tilaajaa. Nyt tehty sopimus koskee sen neljännen vaiheen laajennusta Wenzhoun, Ningbon ja Taizhoun alueille Zhejiangin provinssissa. Nokian mukaan toimitukset alkavat välittömästi.

Nokia toimittaa Zhejiangille suurikapasiteettisia matkapuhelinverkon keskuksia, kotipaikkarekistereitä, tukiasemaohjaimia ja tukiasemia sekä Nokia NMS/2000 -verkonhallintajärjestelmän. Sopimukseen kuuluvat myös asennuspalvelut, verkon suunnittelupalvelut sekä asiakaskoulutus ja tekniset tukipalvelut. Nokian GSM-teknologiaa on tähän mennessä toimitettu 70 operaattorille 36 maahan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme