Mainos
Mainos

Nokialta uusi "kynäkännykkä" Kiinan markkinoille

Nokia julkisti tänään uuden matkapuhelimen Kiinan markkinoille. Uuden Noki 3108-puhelinmalli on varustettu kynällä ja kirjoitusalustalla, joiden avulla kuluttaja voi kirjoittaa tekstiviestejä kiinalaisin kirjoitusmerkein.

Nokia

Nokia julkisti tiistaina uuden "kynäkännykän" Kiinan markkinoille. Uusi Nokia 3108 -puhelinmalli on varustettu kynällä ja kirjoitusalustalla, joiden avulla matkapuhelimen käyttäjä voi kirjoittaa tekstiviestejä kiinalaisin kirjoitusmerkein.

Uusi puhelinmalli on seuraaja samankaltaisella kirjoitusalustalla varustetulle 6108-mallille, joka on Nokian mukaan ollut suuri menestys Aasian kiinankielisten matkapuhelinkäyttäjien keskuudessa. Uuden puhelinmallin kiinalaisesta soturimytologiasta virikkeitä saaneen futuristisen muotoilun uskotaan vetoavan etenkin nuorempiin kiinalaiskuluttajiin.

Muotoilun ohella kiinalaiskuluttajiin vedotaan muun muassa tarkalla värinäytöllä, polyfonisilla soittoäänillä ja puhelimeen valmiiksi asennetulla mahjong-pelillä. Nokia lupaa, että uusi puhelinmalli tulee kauppoihin vielä kuluvan vuosineljänneksen aikana.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme