Mainos
Mainos

Nokian eropaketit hamuttiin loppuun

Matkapuhelinyhtiö Nokia on lopettanut vapaaehtoisten eropakettien tarjoamisen työntekijöilleen. Taloussanomien mukaan syynä tähän on se, että kaikki tarjotut paketit ovat jo käyneet kaupaksi. Alun perin paketteja piti tarjota vielä toukokuun loppuun asti.

Nokia ilmoitti helmikuussa, että yhtiö tarjoaa maailmanlaajuisesti tuhat eropakettia työntekijöilleen. Tarjous vapaaehtoisesta tukipaketista koski johtoa ja tehdastyöntekijöitä lukuunottamatta kaikkia muita työntekijöitä.

Joissain Nokian yksiköissä lähtöinto oli sen verran kovaa, että johto ehti jo huolestua osaamisen karkaamisesta. Näin kävi muun muassa eräässä pääkaupunkiseudun yksikössä.

- Yksikön ylin johto alkoi olla huolestunutta siitä, että kompetenttia porukkaa katoaa, kertoo YTN:n luottamushenkilö Sami Sallmén Taloussanomien haastattelussa.

Eropakettien ehdot vaihtelevat eri maissa. Suomessa Nokian työntekijä voi saada lähtökorvauksena 5–15 kuukauden palkan.

Eropaketti kuuluu Nokian toimintojen tehostamissuunnitelmaan, jolla yhtiö toivoo muun muassa pienentävänsä henkilöstökuluja.

(MTV3)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme