Mainos
Mainos

Nokian N8 vetää kuin häkä - jos puhelimia vain saisi kauppoihin

Nokian uuden N8-älypuhelimen kysyntä on ollut Suomessa erittäin vahvaa. Ongelmaksi näyttää nyt muodostuneen puhelimen huono saatavuus kauppojen hyllyillä.

Monista kaupoista uutuuspuhelimen kerrotaan loppuneen kokonaan, ja puhelimen itselleen halunneet ovat joutuneet odotuslistalle. Esimerkiksi Elisan ja Soneran verkkokaupoissa N8-puhelimen saatavuuden kerrotaan olevan kiven alla.

Tietokone-lehden haastattelema Verkkokauppa.comin toimitusjohtaja Samuli Seppälä kommentoi, että kaupan päässä kyllä osattiin varautua suureen suosioon, mutta Nokialta puhelinta on saatu myyntiin vain satunnaisesti olemattomia määriä.

Nokia-tukkuri Anglo Nordicin myyntijohtaja Sami Elopuro toteaa Kauppalehden markkinakatsauksessa N8-puhelimen vähittäiskaupan ennakkotilauksia termillä "all time high". Hänen mukaansa suurempia toimituksia on tulossa Nokialta joulukuun toisella viikolla.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme