Mainos
Mainos

Nokian Renkaat kasvatti myyntiä, tuotantoa ja voittoaan

Nokian Renkaat enemmän kuin tuplasi tuloksensa viime vuodesta. Voitto ennen veroja nousi heinä-syyskuussa 89 miljoonaan euroon oltuaan vuosi sitten vajaat 40 miljoonaa. Yhtiö kasvatti niin myyntiä, tuotantoa kuin tuottavuuttakin.

Tulevaisuus näyttää yhtiön mukaan lupaavalta. Alhaiset varastotasot, automyynnin lisääntyminen ja talvirengasmyynnin kasvu Euroopassa ja Venäjällä tarjoavat kasvumahdollisuuksia myös vastaisuudessa.

– Taivas näyttää loppuvuonna melko selkeältä ja purjeemme pullistelevat edelleen myötätuulessa. Menemme vuoteen 2012 vahvempana kuin koskaan, valmiina hyödyntämään mahdollisuudet ja voittamaan haasteet, mitä ne sitten ikinä ovatkaan, kehui toimitusjohtaja Kim Gran.

Loppuvuonna tuotanto kasvaa lisää, kun Venäjän-tehtaan uudet tuotantolinjat pääsevät täyteen vauhtiin. Gran ennakoi myynnin kasvavan tuotannon kasvun tahtia.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme