Mainos
Mainos

Nokian Renkaiden vilppi ihmetyttää: Hyvä brändi uhkaa nyt mennä roskikseen

Nokian Renkaat on ollut viime päivinä puheenaiheena, sillä se on myöntänyt vilppinsä renkaidensa testauksissa. MTV:n Huomenta Suomessa Markkinaraati eli Kauppalehden toimittaja Jarno Hartikainen, Akavan puheenjohtaja Sture Fjäder ja MTV Uutisten taloustoimittaja Jussi Kärki kommentoivat Nokian Renkaiden toimintaa. 

Kauppalehden toimittaja Jarno Hartikainen arvelee, että aika moni kuluttaja pohtii nyt, ostaako renkaita Nokian Renkailta vi ei.

– Itse vain pyöräilen, joten siinä mielessä en joudu tätä valintaa tekemään, mutta moni kuluttaja pohtii varmasti jatkossa, hankkiako Nokian Renkaiden renkaita vai ei, Hartikainen kommentoi.

Hartikaisen mielestä koko alan testikäytännöt ovat olleet hieman kyseenalaisia, joten ongelma on koko alalla yhteinen.

Akavan puheenjohtaja Sture Fjäder uskoo, että Nokia Renkaiden renkaat ovat hyviä renkaita. 

– Kyllähän tässä silti hyvä brändi uhkaa mennä roskikseen, valitettavasti. Koko autobisneksellä ja sen ympärillä olevalla rengasbisneksellä on ongelma. Heidän kannattaa kyllä alkaa keskenään keskustella. Kyllä tämä on tosi huonoa, että ei voi luottaa, Fjäder harmittelee. 

MTV Uutisten taloustoimittaja Jussi Kärki puolestaan komppaa Kauppalehden toimittaja Jarno Hartikaista.

– Mulla on sama tilanne kuin Jarnolla, että mun pitäisi renkaiden päälle hommata auto. Mutta jos tässä alkaa täysin puhtaita renkaita etsiä, niin kyllä se menee kävelypeliksi kaikilla.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme