Mainos
Mainos

Nokian Suri: Emme epäröi investointien tekemistä

Nokian toimitusjohtaja Rajeev Suri kertoo, ettei epäröi investointien tekemistä.

Hänen mukaansa tavoitteena on kuitenkin, että investoinnit yhdistetään tarkkaan kulukuuriin ja tuottavuuden ylläpitämiseen.  

Suri arvioi, että Nokia päätti viime vuoden vahvassa asemassa. Hän kertoo, että alkaneesta vuodesta tulee Nokialle toimeenpanon vuosi, kun viime vuosi oli uudistumisen aikaa.  

Nokia myi viime keväänä matkapuhelinyksikkönsä Microsoftille.     

Nokia kertoi tänään viimeisen vuosineljänneksensä tuloksen ja koko vuoden 2014 tuloksen.

Nokian toimitusjohtaja Rajeev Suri arvioi, että yhtiö voi päästä tänä vuonna pitkän ajan liikevoittotavoitteensa ylälaitaan. Tavoite on 8-11 prosenttia liikevahdosta. Suri varoittaa kuitenkin maailmantaloutta ja -politiikkaa koskevista riskeistä, jotka voivat painaa tuloksen tavoitteen alalaitaan.

Viime vuonna Nokia ylitti tavoitteensa 12,3 prosentin liikevoittoprosentilla. Nokia määrittelee tavoitteensa itse oikaisemmilla luvuilla. 

Nokian hallitukseen ehdotetaan uudeksi jäseneksi CyberCity International Limited (CCI) -yhtiön perustajaa ja puheenjohtajaa Simon Jiangia. Mårten Mickos ja Dennis Strigl ovat ilmoittaneet, että he eivät ole enää käytettävissä.

Hallitukseen valittaisiin uudelleen Vivek Badrinath, Bruce Brown, Elizabeth Doherty, Jouko Karvinen, Elizabeth Nelson, Risto Siilasmaa ja Kari Stadigh. Siilasmaa jatkaisi hallituksen puheenjohtajana ja Karvinen varapuheenjohtajana.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot