Mainos
Mainos

Nokian Tampereen yksiköissä poltellaan jäitä

Nokian Tampereen yksiköiden tulevaisuudesta ei vielä saatu tarkempaa tietoa henkilökunnalle aamupäivällä järjestetyissä tiedotustilaisuuksissa. Vaikka pahin viikatteen isku ei ainakaan ensitietojen mukaan osunut nyt Tampereelle, ei ihmisten kasvoilta paistanut helpotus vaan pikemminkin turtumus.

Harva halusi avautua tilanteesta omalla nimellään poistuessaan tilaisuudesta. Toimittajat saivat tyytyä lähinnä lakonisiin "business as usual" ja "tähän alkaa jo tottua" -kommentteihin.

Tampereen ylempien toimihenkilöiden pääluottamusmies Jarmo Talvitie pitää Tampereen vahvuutena sitä, että siellä tehdään yhtiölle keskeisen tärkeää kehitystyötä.

-Tamperetta ei ole vielä sillä lailla plänätty, mutta se tulee olemaan tärkeä Windows phone -paikkakunta. Aika näyttää sitten, Talvitie sanoi.

Talvitien mukaan työntekijät ovat olleet huolestuneita, koska osaavat itsekin laskea talouslukuja. Nokian vähennysten kokoluokka yllätti silti Talvitienkin.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme