Mainos
Mainos

Nokian viestintäjohtaja siirtyy Finnairille

Nokian viestintäjohtaja Arja Suominen, 52,on nimitetty Finnairin viestintä- ja yhteiskuntavastuujohtajaksi. Hänestä tulee myös johtokunnan jäsen. Suominen aloittaa uudessa tehtävässään maaliskuun puolivälissä.

Suominen siirtyy Finnairiin Nokiasta, jossa hän on viimeksi vastannut yhtiön globaalista viestinnästä.

- Finnairin toiminnan painopiste siirtyy yhä enemmän kansainvälisille markkinoille. Suominen tuo uudenlaista osaamista viestintäämme, sillä hänellä on pitkä ja vankka kokemus vaativasta kansainvälisestä yritysviestinnästä, Finnairin toimitusjohtaja Mika Vehviläinen sanoo.

Viime vuosien aikana Finnair on luonut vahvan aseman Euroopan ja Aasian välisessä lentoliikenteessä, ja sen kotikentästä Helsingistä on tullut Aasian-liikenteen keskeinen solmukohta.

- Yhtiön tunnetuksi tekeminen ja asiakkaiden tavoittaminen sen keskeisillä markkinoilla on tärkeää, jotta saavutamme tavoitteemme tulla laatu- ja ympäristötietoisen lentomatkustajan halutuimmaksi vaihtoehdoksi pohjoisen pallonpuoliskon mannertenvälisessä liikenteessä, Suominen toteaa Finnairin tiedotteessa.

- Kasvavan kansainvälisen panostuksen lisäksi Finnair haluaa jatkossakin huolehtia myös suomalaisista sidosryhmistään. Toivon voivani hyödyntää aiempaa osaamistani uudistuvan, sinivalkoisen Finnairin hyväksi, Suominen sanoo.

Finnairin entisen viestintäjohtajan Christer Haglundin lähdöstä yhtiöstä ilmoitettiin kuun alussa. Hän puolestaan siirtyi Suomen Messujen toimitusjohtajaksi.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme