Mainos
Mainos

Nooa mukaan pääkaupunkiseudun pankkikisaan

Pankkien kisa kasvavan pääkaupunkiseudun asiakkaista kiihtyy. Uusi Nooa Säästöpankki avasi tänään ensimmäiset kuusi konttoria. Vuoteen 2010 mennessä Nooa aikoo ottaa 5 prosentin markkinaosuuden. Siihen tähdätään panostamalla asiakaspalveluun ja antamalla erilaisia etuja kesän aikana pankin asiakkaiksi siirtyville.

Pääkaupunkiseudulla on jo entuudestaan tavallista enemmän pankkeja, mutta vain osa niistä hakee asiakkaikseen ensisijaisesti kotitalouksia sekä pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Ensi vuoden alussa markkinoille tulee myös vakuutusryhmä Tapiolan oma pankki.

Pääkaupunkiseudun eli Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten pankkimarkkinoita hallitsee nyt Nordea, jolla lasketaan olevan 55-60 prosentin markkinaosuus. Seuraavana on Sampo noin 20 prosentilla. Nooan omistavat runsaat 30 säästöpankkia sekä vakuutusyhtiö Pohjola ja henkiyhtiö Suomi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme