Mainos
Mainos

Pitkä lyhennysvapaa käytössä jo Nordealla

Finanssiryhmä OP haluaa saada talouteen vauhtia tarjoamalla asuntolainan lyhennysvapaata asiakkailleen.

Pankit tarjoavat nykyään monenlaisia joustoja asuntolainoihin, mutta OP aloittaa nyt erillisen kampanjan lyhennysvapaista.

Myös Danske Bank ilmoitti tänään OP:n vanavedessä tarjoavansa asuntolainoihin vuoden lyhennysvapaata.

Nordea ei aio erityisesti vastata OP:n tarjoukseen, sillä yhtiöllä on jo oma lyhennysjoustojärjestelmänsä, jossa asiakas voi saada yli vuoden lyhennysvapaan maksutta.

OP ja Danske kertovat, etteivät ne peri pisimmillään vuoden lyhennysvapaasta erillistä palkkiota, eikä lyhennysvapaa vaikuta lainojen marginaaliin.

Hankkeella tavoitellaan mittavaa kasvusykäystä ja pyritään luomaan talouteen ja talouskeskusteluun myönteisempää virettä. OP:n mukaan kulutukseen voisi vapautua yli miljardi euroa, jos puolet sen asuntolaina-asiakkaista tarttuisi tarjoukseen.

– Meidän kokemuksemme mukaan vaikutus on maltillisempi. Miten asiakkaat siihen tarttuvat, jää nähtäväksi, Nordean vähittäispankin johtaja Topi Manner arvioi.

  

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot