Mainos
Mainos

Nordea ja ABN Amro neuvottelivat yhdistymisestä

Helsingin Sanomien mukaan Nordea ja hollantilainen ABN Amro kävivät alkuvuodesta neuvotteluja pankkitoimintojen yhdistämisestä. Neuvottelut päättyivät tuloksettomina viime kuussa.

Nordean kerrotaan neuvotelleen yhdistymisestä hollantilaispankin kanssa.

Pohjoismaiden suurin pankki Nordea on käynyt yhdistymisneuvotteluja hollantilaisen suurpankin ABN Amron kanssa. Neuvottelut aloitettiin viime vuoden puolella ja ne päättyivät tuloksettomina viime kuussa, kertoo Helsingin Sanomat. Fuusioneuvottelut päättyivät jo ennen kuin mahdollisista kauppahinnoista puhuttiin.

Nordean kerrotaan olleen kiinostunut ABN Amronista siksi, että sillä on eurooppalaisista suurpankeista eniten toimintaa pohjoismaissa. Hollantilaispankki on puolestaan toistuvasti kertonut olevansa kiinnostunut uusista kumppaneista. Nordean ja ABN Amron yhdistymisneuvotteluista huhuttiin jo aiemmin, mutta tuolloin osapuolet kiistivät väitteet.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme