Mainos
Mainos

Nordea kiinnostunut Skandian Pohjoismaiden toiminnoista?

Financial Timesin nimettömien lähteiden mukaan finanssikonserni on kiinnostunut Skandian pohjoismaiden toimintojen ostamisesta. Nordea ei kommentoi väitteitä.

Talouslehti Financial Timesin mukaan finanssikonserni Nordea on kiinnostunut vakuutusyhtiö Skandian Pohjoismaiden toimintojen ostamisesta.

Lehti kirjoittaa tänään, että Skandialla on useita ostajaehdokkaita, ja yhtiö saatetaan pilkkoa osiin useiden ostajien kesken. Uutinen perustuu yhtiön ympärillä käytäviä neuvotteluja lähellä oleviin lähteisiin, jotka pysyttelevät nimettöminä.

Nordea ei kommentoinut uutista Financial Timesille tai uutistoimisto Reutersille.

Skandia kuuluu Pohjoismaiden suurimpiin vakuutusyhtiöihin, ja sillä on toimintaa myös muun muassa Britanniassa. Kaksi viikkoa sitten eteläafrikkalainen finanssijätti Old Mutual kertoi aloittaneensa alustavat neuvottelut Skandian ostamisesta, mutta Skandian edustajien mukaan se on lähinnä kiinnostunut Skandian Britannian-toiminnoista.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme