Mainos
Mainos

Nordealle pyyhkeitä maksuhäiriöistä

Finanssivalvonta Fiva on antanut Nordealle julkisen varoituksen maksuliikenteen häiriöiden vuoksi.

Fivan mukaan maksuliikenteessä on ollut toistuvia häiriöitä vuosina 2011-2013, eikä Nordea korjannut maksujärjestelmiään häiriöiden vakavuudesta huolimatta. Viivästykset ovat koskeneet kymmeniätuhansia maksuja.

– Maksujärjestelmissämme on ollut virheitä, eikä palvelutasomme ole ollut riittävä. Nordea on korjannut virheet, ja järjestelmiin tehtävät parannukset toteutetaan Finanssivalvonnan kanssa sovitussa aikataulussa, lupaa Nordean maajohtaja Ari Kaperi.

Fiva kertoo, että muilla pankeilla on ollut vain yksittäisiä maksuviivästyksiä. Ne on korjattu eikä säännösten rikkominen ole ollut toistuvaa.

Fiva voi määrätä valvottavilleen myös seuraamusmaksuja vakavammissa tapauksissa.

 

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot