Mainos
Mainos

Nordealle uusi konsernijohtaja

Lars G Nordström on nimitetty Nordean uudeksi konsernijohtajaksi. Thorleif Krarup siirtyy perhesyiden vuoksi uusiin tehtäviin konsernissa.

Lars G Nordström on nimitetty Nordean uudeksi konsernijohtajaksi.

Thorleif Krarup jättää konsernijohtajan tehtävän ja paikkansa yhtiön hallituksessa siirtyäkseen muihin tehtäviin konsernissa. Krarupin päätöksen taustalla olivat perhesyyt.

Konsernin strategia ja rakenne pysyvät pankin mukaan ennallaan.

Lars G Nordström on tähän asti toiminut Nordean vähittäispankin johtajana.

59-vuotiaan Nordströmin ura alkoi Skandinaviska Enskilda Bankenissa, jossa hänet nimitettiin varatoimitusjohtajaksi vuonna 1989. Vuonna 1993 hänestä tuli Nordbankenin johtoryhmän jäsen.

Kun Merita ja Nordbanken yhdistyivät ja muodostivat MeritaNordbankenin vuonna 1998, hän jatkoi johtoryhmän jäsenenä. Vuodesta 2000, jolloin Nordea muodostettiin, Lars G Nordström on ollut konsernin johtoryhmän jäsen ja vähittäispankin johtaja.

Thorleif Krarupin uusi asema konsernissa on Senior Vice President ja hän raportoi konsernijohtajalle. Hänen tuleva työnsä käsittää konsernin liiketoiminnan ja rakenteen kehittämiseen liittyviä tehtäviä.

(MTV3)

(Talousuutiset 26.08.2002)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme