Mainos
Mainos

Novo vähentää henkilöstöä

Novo aloittaa YT-neuvottelut henkilöstön vähentämiseksi. YT- neuvottelut koskevat korkeintaan 80 työpaikan vähentämistä ohjelmistotuoteliiketoiminnasta.

Tarve henkilöstökustannusten karsimiseen on seurausta ohjelmistotuotteiden olennaisesti heikentyneestä kysynnästä. Ohjelmistotuoteratkaisuissa työskentelee 970 henkeä. Erityisesti henkilöstön-, talouden- ja toiminnanohjauksen eli ns. perusohjelmistotuotteiden kysyntä ja sen johdosta kannattavuus on heikentynyt vuoden loppua kohden, eikä kysynnän uskota lisääntyvän lähiaikoina.

Heikon kysynnän takia Novon yritys- ja liiketoimintakaupoilla hankkimaa ohjelmistotuoteliiketoiminnan osaamista ei ole pystytty hyödyntämään suunnitellusti. Henkilöstökuluja karsitaan irtisanomisten avulla sekä siten, ettei määräaikaisia työsuhteita jatketa. Henkilöstövähennykset eivät vaikuta Novon palvelutarjontaan.

YT-neuvotteluesitys annettiin henkilöstön edustajille tänään 18.11.2002. Novossa on 2400 työntekijää.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme