Mainos
Mainos

NSN:n johtaja sai yhtiökokouksessa kovat aplodit

Uskoa verkko-Nokiaan puhkunut NSN:n toimitusjohtaja Rajeev Suri on pitänyt Nokian yhtiökokouksen voimakkaimman puheen ja hän sai kovimmat aplodit.

Suri totesi Nokian ylimääräisessä yhtiökokouksessa, että äästötoimet ovat saaneet paljon julkisuutta, mutta Nokia on panostanut innovaatioihin ja laatuun.

Nokian verkkoyhtiö NSN:n kasvumahdollisuudet ovat hyvät, arvioi toimitusjohtaja Rajeev Suri Nokian yhtiökokoukselle.

Surin mukaan NSN on nyt maailman johtava mobiilin laajakaistan tekijä. Yhtiö on vahvoilla Japanissa, Etelä-Koreassa ja Yhdysvalloissa, jotka ovat johtavia maita langattoman laajakaistan kehittämisessä. 

Suri muistutti, että NSN oli suurissa vaikeuksissa vuosina 2009-2011. Sen kurssi käännettiin 2011, jolloin yhtiö julkisti uuden strategiansa ja keskittyi mobiiliin laajakaistaan. 

Suri sanoi olevansa ylpeä NSN:n työntekijöistä. Hänen mukaansa motivaatio on ollut korkealla vaikeista saneerauksista huolimatta.

MTV Uutisten taloustoimittajat Jussi Kärki ja Raimo Pitkänen twiittaavat livenä Nokian yhtiökokouksesta. Seuraa tapahtumia! 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme