Mainos
Mainos

OKO antoi tulosvaroituksen

OKO-konsernin toisen vuosineljänneksen liikevoitto jää pieneksi ja selvästi alhaisemmaksi kuin kuluvan vuoden ensimmäisellä tai viime vuoden toisella neljänneksellä. Syynä tähän on Osakkuusyhtiö Aurumin tappiollisuus.

Henkivakuutusosakeyhtiö Aurumin tulos oli osakekurssien voimakkaan laskun vuoksi selvästi tappiollinen huhti-kesäkuussa. OKO omistaa Aurumin osakkeista 49,9 %. OKO:n omistusosuuden mukainen osuus Aurumin tuloksesta yhdistellään OKO:n konsernitulokseen.

OKO kertoo, että sen perusliiketoiminnan eli yritys-, investointi-, vähittäis- ja keskuspankkitoiminnan tulos on kokonaisuutena kehittynyt aiemmin ennakoidun mukaisesti alkuvuoden tammi-maaliskuun ja edellisvuoden tahtiin.

Aurumin vakavaraisuus on toisen vuosineljänneksen tappiollisuudesta huolimatta edelleen hyvällä tasolla, OKO ilmoittaa. Yhtiön toimintapääoma ylittää lakisääteisen minimitason yli kaksinkertaisesti. Alkuvuoden aikana Aurum on edelleen kasvattanut markkinaosuuttaan henki- ja vapaaehtoisten eläkevakuutusten maksutulosta. Kuluvan vuoden tammi-toukokuun aikana sen markkinaosuus on noussut 13,4 prosentista 15,1 prosenttiin.

OKO-konserni ja Osuuspankkiryhmä julkaisevat tammi-kesäkuun osavuosikatsauksensa 8.8.2002.

(MTV3)

(Talousuutiset 03.07.2002).

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme