Mainos
Mainos

Ollila: Euron kaatuminen mahdollista

Nokian ja Shellin hallitusten puheenjohtaja Jorma Ollila myöntää, että eurojärjestelmän kaatuminen on mahdollista. Ollila kommentoi Helsingissä Financial Timesin uutista, jonka mukaan suuryritykset ovat jo alkaneet valmistautua euron loppuun.

– Tämä on keskustelunaihe, joka on käynnissä kaikissa keskeisissä yrityksissä. Mietimme mitä vaihtoehtoja on olemassa. Mahdollisuus eurojärjestelmän kaatumiseen on olemassa, mutta en ole vedonlyöntiin taipuvainen joten mitään prosentteja en anna, Ollila sanoi MTV3 Uutisille EVA:n presidenttiforumin yhteydessä.

Ollilan mukaan eurojärjestelmän kaatuminen vaikuttaisi yrityksiin hyvin vakavasti. Se aiheuttaisi häiriöitä maksuliikenteeseen ja yritysten liiketoimintaan.

Jorma Ollila yhtyi Financial Timesin arvioon, että eurojohtajilla on kymmenen päivää aikaa palauttaa markkinoiden luottamus Euroopan velkamaihin eli päätökset pitää tehdä viimeistään ensi perjantain EU-huippukokouksessa.

Katso Markus Pirttijoen juttu (Seitsemän uutiset 30.11.2011)

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme