Mainos
Mainos

Olvin hallitus esittää 7,7 miljoonan osingonjakoa

Iisalmelaisen Olvi Oy:n hallitus esittää, että yhtiön K- ja A-osakkeelle maksettaisiin viime vuodelta osinkoa neljä markkaa. Tämä tietäisi yhteensä noin 7,7 miljoonan markan osingonjakoa. Edellisenä vuonna Olvi jakoi osinkoa yhteensä 11,5 miljoonaa markkaa.

Hallituksen nyt tekemä osinkoesitys on 51,9 prosenttia viime vuoden osakekohtaisesta tuloksesta 7,71 markasta. Osingot on tarkoitus maksaa 15. toukokuuta. Osingonjaosta päättää varsinainen yhtiökokous kesäkuun alussa.

Olvi aikoo harjoittaa myös tulevina vuosina tulokseen perustuvaa osinkopolitiikkaa. Tavoitteena on jakaa osinkoina 30-40 prosenttia tuloksesta.

Olvin liikevoitto oli viime vuonna 21,5 miljoonaa markkaa kun se vuotta aiemmin oli yli 35 miljoonaa. Yhtiö julkaisi alustavat tilinpäätöstiedot jo kuukausi sitten. Tuloksen arvioidaan paranevan tänä vuonna.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme