Mainos
Mainos

OMX fuusioitumassa Kööpenhaminan kanssa

Pörssiyhtiö OMX neuvottelee lähemmästä yhteistyöstä Kööpenhaminan pörssin kanssa. OMX omistaa ja ylläpitää Tukholman, Helsingin, Tallinnan, Riian ja Vilnan pörssejä.

Pörssiyhtiö OMX vahvisti aloittaneensa Kööpenhaminan pörssin kanssa neuvottelut lähemmästä yhteistyöstä yhtiöiden välillä. Mistään aikataulusta ei lyhyessä tiedotteessa kerrottu. Yhtiöstä kerrottiin lisäksi, ettei neuvottelujen kulusta kommentoida tämän enempää muutenkaan.

OMX omistaa ja ylläpitää Tukholman, Helsingin, Tallinnan, Riian ja Vilnan pörssejä sekä Suomen, Viron ja Latvian arvopaperikeskuksia. Fuusioneuvotteluista kertoi tänään myös Dagens Industri-lehti, jonka mukaan suurkaupat ovat lähellä. OMX yhdistyi viime vuoden keväällä Helsingin pörssin kanssa ja yhteistyö laajeni sen jälkeen Suomenlahden eteläpuolelle. Yhtiö on ollut kiinnostunut ostamaan myös Varsovan pörssin.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme